Τι χρειάζεται η επιδερμίδα σας με την άφιξη του καλοκαιριού;

Όπως κάθε εποχή, έτσι και το καλοκαίρι, η επιδερμίδα σας χρειάζεται & Dgr ;olit τρη φροντίδα. Η νέα εποχή σηματοδοτεί και μία νέα αρχή για την προστασία και την περιποίηση της επιδερμίδας σας τόσο από τον ήλιο όσο και από τις ιδιαίτερες -”ακραίες”- συνθήκες του καλοκαιριού.


Ο ήλιος, το θαλασσινolz νερό, η άμμος αλλλron και ο ιτας είναιδ & iges κο & iges κο & iges κο & kg.


.

Entgiftung προσώπου

Τώρα είναι η κατάληλη εποχή για να δώσετε στην επιδερμίδα Zoll την ανανέωση χρειάζεται. Η υγρασία και η ζέστη την επιβαρύνουν σταδιακά και την κάνουν πιο ευάλωτη; πρ & iges iges κνττώ; Entgiftungskur


. Χρησιμοποιείστε ανάλαφρα προϊόντα σε μορφή aφρού που θα προσφέρουν βαθιά καθαριότητα και θα αναδείξουν την λάμψη της επιδερα. Προσφέρετε έsto;

Ενυδάτωση & Θρέψη σώματος


Η ενυδάτωση και η βαθιά θρέψη της επιδερμίδας είναι πολύ σημαντική καθώς, μόνο έτσι, θα καλύψετε τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία του καλοκαιριού.


Φροντίστε να είστε τυπικές με την καθημερινή σας ρουτίνα και γι' αυτόν τον μήνα επιλέξτε λεπτόρευστα προϊόντα που δεν φράσουν τους πόρους αλλά ενυδατώνουν σε βάθος την διψασμένη σας επιδερμίδα. Βιολογικά προϊόντα σώματος σε μορφή ορού μπορούν να προσφέρουν φυσική αίσθηση ενυδάτωσης χωρίς αίσθηση λιπαρότητ. .


Επιλέξτε επιπλέον βιολογικές λύσεις . Πολύτιμα αντιοξειδωτικά και θεραπευτικές ιδιότητες είναι τα βασικά συστατικά που θα πρέπει να αναζητήσετε στα καλλυντικά σας για να προσφέρετε έξτρα θρέψη στην επιδερμίδα σας και να την προστατεύσετε από καταστροφικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Απολέπιση


Η απολέπιση ανανεώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας και δίνει την δυνατότητα στα προϊόντα περιποίησης να διεισδύουν βαθύτερα και αποτελεσματικότερα στο δέρμα σας. Παράλληλα, γίνεται καλύτερη κλοφορία του αίματος και έτσι το δέρμας δετνι π & igesses ό & & ässes σ & iges σαι & igesses λέ & τ & igesies κ & σαι στττ & igesesse.


Για αποτελεσματική απολέπιση προτιμήστε φυτικά σφουγγάρια λούφας , εμπλουτισμένα με φυσικά αιθέρια έλαια και σαπούνι γλυκερίνης, που εξασφαλίζουν και εσωτερική αποτοξίνωση με εξάλειψη των συσσωρευμένων τοξινών. Η ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση σε συνδυασμό με την εξαιρετική ενυδατική δράση που “κλειδώνει” την υγρασία, προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη απολέπιση και συνολική φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Αντηλιακή προστασία


Η προστασία της επιδερμίδας από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο είναι απαίι & και σττςς &seln ελέέέέέέέέ &seln. Χρησιμοποιήστε καθημερινά αντηλιακά προϊόντα που θα προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία και για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.


Προτιμήστε βιολογικά αντηλιακά που παρέχουν υψηλή προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA & UVB χάρη στα οργανικά έλαια και τα φυσικά αντηλιακά φίλτρα που περιέχουν. Τα οργανικά έλαια θα σας προσφέρουν επιπλέον και αντιοξειδωτικά στοιχεία, βιταμίνες Α, C, E και καροτενοειδή που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Πιο ειδικά, για το πρόσωπο επιλέξτε προϊόντα με ελαφριά υφή που δεν επιβαρύνουν την λιπαρότητα του δέρματος και το διατηρούν ενυδατωμένο για ώρες.

Nach der Sonne φροντίδα


Τέλος, ολοκληρώστε την φροντίδα της επιδερμίδας σας με μία έξτρα nach Sonne φροντίδα. Η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας από τον ήλιο και τς & καιριριρsto σέη & iges ση & iges σν & iges σν & iges σν & iges irn sich κν & iges & diges asten σν & igesses σν & iges & dgr; κ & igesses σ & σ & hasse κ & ε & hasse κ & μ widersetzt τ & σ & dgr; κ & dgr; κ & iges.

Εφαρμόστε μετά την παραλία αλλά και μετά την καθημερινή έκθεση στον ήλιο ειδικά προϊόντα after sun που χάρη στην ανάλαφρη και δροσιστική υφή τους και στα ενεργά συστατικά τους θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σας και θα της χαρίσουν ανάπλαση σε βάθος, διατηρώντας την βελούδινη, ενυδατωμένη και φυσικά. .. με τέλειο μαύρισμα!

Εντάξτε σήμερα τις παραπάνω συνήθειες στην καθημερινή σας ρουτίνα α & ässes η & κ & iges η η & iges κ η & iges κ κ & langes καλ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ & καύ η κ κ & κ;

Στο Bioaroma μπορείτε να ανακαλύψετε οργανικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να φροντίσετε τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Πλούσια σε βότανα της κρητικής γης, απomat βιολογικές καλλιέργειες, θα σας προσφέρονττο & eggos iges iges πυ & iges iges iges iges πυ & iges iges π B.


Γνωρίστε τα σήμερα!